• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Stół warsztatowy

Reakcji
7
Szukam stołu warsztatowego do garażu.

Miał ktoś do czynienia z RYOBI RWB02?

Ewentualnie czy coś ciekawszego w podobnej cenie jest dostępne (150zł)?

Mój natomiast się zepsuł. Praktycznie od początku było coś nie tak. Obydwa blaty nie były w jednej płaszczyźnie. Korbka dociągająca "zgubiła" po chwili bolec i już po ptakach.

W RWB02 można blat pod kątem stawiać, w tym z Leroy też można?
8949946bc23b4b0d.jpg
d5142b4663f17617.jpg

W tym tańszym stole tego nie można i to jest jedyna różnica. Poza tym wygląda tak samo i pewnie ma te same wady. Ale przy takiej cenie chyba nie można za bardzo wybrzydzać.

Mój natomiast się zepsuł. Praktycznie od początku było coś nie tak. Obydwa blaty nie były w jednej płaszczyźnie. Korbka dociągająca "zgubiła" po chwili bolec i już po ptakach.

W tym tańszym stole tego nie można i to jest jedyna różnica. Poza tym wygląda tak samo i pewnie ma te same wady. Ale przy takiej cenie chyba nie można za bardzo wybrzydzać.

potwierdzam wyjątkowy szmelc !!

http://www.km-maszyny.pl/maszyny-do...iskowy-stół-roboczy-holzstar-kwb-100-590-0010

Stół warsztatowy z zaciskami HOLZSTAR SWT 100 [590 0010]

polecam kupiłem razem z moim bratem mocno użytkujemy i wszystko działa

A jakie masz wymagania ? Wymiary ? Musi się składać ? Może jakieś inne rzeczy ...

Chciałbym, żeby się składał. Fajnie jakby miał regulowany stolik pod kątem jak w RYOBI.
I cena około 150zł?

Powrót