• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Stop .... opisom na GG ;)

A co ma Giertych i Lepper do opisów na gygy to ja już kompletnie nie wiem... :/ Troche to jest narzucanie swoich przekonan, bo mi sie nie podoba to innym tez musi, przeciez jak ktos siedzi w pokoju w którym palą to niech z niego wyjdzie, a jak komuś przeszkadzają opisy na gygy to niech ich nie czyta, w tym wypadku to chyba jest w mniejszosci i niech sie sam dostosuje...

Nie no niemoge, może co niektorzy referat napiszą o swoich odczuciach ;) Czy napisane jest stop jakimkolwiek opisom i czy głupim opisom? :P

rownie dobrze mozna by powiedziec ze jezeli wam przeszkadza to ze niektorzy mowia " stop opisom" to nie wypowiadajcie sie na ten temat... zrobiliscie afere z byle powodu, ktos se dla jaj taka strone zrobil a wy wielka afera...

Heh w zasadzie zgadzam sie z autorem tego tekstu, szkoda ze nie moge przeczytac calego bo mi sie nie pokazuje pasek przewijania ;(
Pozdro
Dexter

Heh w zasadzie zgadzam sie z autorem tego tekstu, szkoda ze nie moge przeczytac calego bo mi sie nie pokazuje pasek przewijania ;(
mi też :/

BTW Witamy Po Długiej Nieobecności !! :)
(tj w pisaniu:))

Ja jestem codziennie, chociazby przez pare minut. Popatrze poczytam i tyle. Prawde mowiac nie mam sily juz na nic. Tak mi roboty dowalilo ze oczy na zapalkach mam.
Pozdro
Dexter

takero napisał:
mi też :/

BTW Witamy Po Długiej Nieobecności !! :)
(tj w pisaniu:))

tekst można przesuwać zaznaczając go i w dół :) wystarczy troszkę pomyśleć ;P

jedni narzekaja na tych co nie podobają im sie pedalskie opisy a drudzy narzkja na tych że oni narzekaj an czyjeś opisy :] Paranoja jakaś, ktoś narzeka to niech narzeka co komu do tego na co i dlaczego końcu karzdy ma jakiś swój świat pokemonów i digimonów ;)

Powrót