Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Masz kupe kasy od razu po studiach?! To tylko pogratulować, bo z tego co słyszałem, nie tak szybko, nawet po studiach idzie zarobić godziwe pieniadze.bart210 napisał:Co z tego, że teraz mam kupe kasy skoro nie mam czasu, żeby je wydawać![]()
A ja to, Żebym Nie wiem Ile Robił, Gówno Mam!! I w sumie zgadza się :roll:esh0 napisał:Teraz Mogę Gówno Robić I Nieźle Żyć. Jak na razie pierwsza część idzie mi doskonale :lol:
zobacz przyklad irka. robil przez wiele lat to co naprawde lubil... ale wlasnie za niewielkie pieniadze. no i jakos nie narzekalbart210 napisał:Pawel S., mogę zmienić, ale na gorzej płatną
cudny90 napisał:bart210, no to może powiedz jakie studia skończyłeś
bart210 napisał:esh0, witam w drużynie
esho napisał:Będę nieskromny i się pochwalę - od wczoraj jestem oficjalnie mgr inż. automatyk
teraz nie wiem bo prace zmienil jakis czas temu...cudny90 napisał:Paweł, a co Irek robi?
oj tak :roll:bart210 napisał:Pawel S., coś Ci się pomyliło. Studia skończył esh0, a nie cudny90...
kolega bez studiow pracujac w JYSK ma duzo wiecej :???:cudny90 napisał:bart210, ale jeśli zarabiasz 2500zł od razu po studiach to wg mnie jest dobrze Jeśli więcej ( nie znam się ) to wypas
cudny90 napisał:Ja również będę nieskromny i się pochwalę, że dzisiaj dostałem się na politechnike krakowską, wydział inżynierii elektrycznej i komputerowej, kierunek informatyka, studia stacjonarne I stopniaNie bójcie się - czekam na wyniki z AGH, które będą 15 lipca, bo na informatyke nie chcę mi się iść
![]()