Opticon to akurat bardzo fajne granie
Szczegolowe, moze troszke jasne, ale z ladnym wykopem.

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dlatego zapytałem tutaj o obiektywną opinię, bo nie wiem czy naprawdę "markowy" sprzęt jest robiony z tandetnych podzespołów, a taki polski ma wszystko z najwyższej półki? bo powiem szczerze, że przy obecnym stanie wiedzy wolałbym jako alternatywę zrobić diy, zapłacić komuś za zrobienie zwrotnic i poskładać resztę samemu, żeby mieć satysfakcję... a posłuchać będzie ciężko, przed wyjazdem zdążę chyba tylko do salonu denona skoczyć w celu posłuchania chwilę na tych opticonach...
Nie no 10tyś dać za 2 drogi.
za 300-400 czyli...? możesz rozwinąć?
z odsłuchem jest niestety problem, bo o ile dali mam na miejscu we wrocławiu do odsłuchu, to za niecałe 2 tygodnie wylatuję i możliwości odsłuchu się skończą...
co do salonu na legnickiej - kiedyś rozmawiałem, jeśli się nic nie zmieniło to bardzo niechętnie podchodzili do tematu umawiania się na jakieś odsłuchy itd. ogólnie dobrego wrażenia nie zrobili - dlatego pojadę do salonu denona w magnolii posłuchać dali, jak znajdę chwilę.
Gdzie tam przecież nie zrobią tak jak firmaJak bym szedł do naszych guru DIY...