• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

stwierdzenie o kobietach

Reakcji
0
Stwierdzam ze kazda kobiet ma jakis dziwny plan zyciewy jak przynajmnie raz dziennie nie pod kur.......... swojego faceta to jest chora i nie moze spac w nocy. Kto jest tego samego zdania niech cos napisze

pozdro

gadasz glupoty

kobiety sa fascynujacymi istotami bez ktorych zycie bylo by ciezkie (chodz czasami potrafia zezloscic, ale my tez mamy nie jedno za uszami)

LUKASZ tak pisze, bo jego dziewczyna pewnie codziennie przegląda forum... :P
kobiety po prostu myślą w trochę inny sposób i z tego biorą się wszelkie konflikty. Moja mnie wkurza tylko raz w tygodniu, więc nie jest źle...

moze i tak w cale nie twierdze ze nie sa fascynujace bylo by strasznei pusto bez nich na swiecie ale odnosze takie wrzenie

[ Dodano: 2004-09-24, 19:36 ]
Zygmunt[/b], to sie ciesz bo masz naprwde wielkie szczescie a lukasz pewnie sie boi swojej kobiety

Ja na obecną nie narzekam, czasami zdenerwuje, ale bardzo żadko:) ale rózne się trafiają, np. moja poprzednia była nie do wytrzymania:)
Zresztą pokłócić też się trzeba czasami bo by nudno było;)

taak, a ja tylko raz w tygodniu jestem spokojny, no i w nocy gdy śpie,ale czsem wkurza mnie 7dni,24h ale tylko czsem,znaczy naprzykład teraz!!! Pozatym no cóż, chyba hybiłem,bo jestem zbyt impulsywny a ona za spokojna...

fpl, i zgadzam sie z toba ale co dziennie to tez robi sie nudne

[ Dodano: 2004-09-24, 19:48 ]
doman, to witam w clubie wkur...... facetow

Powrót