• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

stx 18 + arv vs KODA AV-737 T

• Autor wątku Autor wątku pvl
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wymień arv na sc10, będziesz miał lepsze wysokie. Wg mnie ta koda to jest guano, przy tym co ty masz :)

Kupowanie ARV żeby oszczędzić to jakaś paranoja...
lepiej od razu kupić 11 AJ, raz się płaci za przesyłkę, więc sumarycznie na to samo wychodzi ;]
HeatheN, o firmowych stxa zapomnij ;]
zwroty uniwersalne, płyta 12mm i te sprawy...

takero, jak ja robiłem monity to jeszcze nikt o sc10 nie mówił :( Teraz na pewno bym brał go zamiast arv. Swoją drogą ciekaw jestem jak gra ta kolumna z stxa, za 200 zl ciężko coś złożyć dobrego.

11 aj jest lepsze od tej arv? bo z tego co slyszalem to nie oplaca sie gdyz jakosc jest na podobnym poziomie....

HeatheN, od kogo to słyszałeś ?:|
Właśnie takie legendy krążą wśród ludzi m.in. tego forum...
Istnieje grupa ludzi którzy mimo że nigdy danego głośnika nie słyszeli to szufladkują go...
Visaton - haj end, STX - kupa. Jednak pomiędzy AJ a SC10N nie ma przepaści (na moje ucho) takiej jak między AJ, a ARV ...

takero napisał:
HeatheN, od kogo to słyszałeś ?:|
Właśnie takie legendy krążą wśród ludzi m.in. tego forum...
Istnieje grupa ludzi którzy mimo że nigdy danego głośnika nie słyszeli to szufladkują go...
Visaton - haj end, STX - kupa. Jednak pomiędzy AJ a SC10N nie ma przepaści (na moje ucho) takiej jak między AJ, a ARV ...
No dokladnie osoby z tego forum, ale to nie ważne kazdy ma jakies upodobania i przyzwyczajenia... ale masz racje doloze do tego aj, wszak jedna przesylka, no i zwrotka takze jest wiec no problem...najgorsze ze nie ma AJ dostepnych na stronie stx..:|
Btw czy moze ktos mi podac jak wypada dzwiek Aj tej w porownaniu z takim starym Gdwk 9/40? (bo te mialem okazje slyszec)
Pozdrawiam

Tasior, chodzi o to że nie jest aktualnie dostępny ...
HeatheN, gusta gustami, ale arv to naprawde lipa w porównaniu do AJ...
Nie ma go co porównywać ze starymi kopułkami ;]

Powrót