• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

STX 25-150-4 SC

Reakcji
0
Witam!

Czy mógłby któryś z Panów wrzucić tutaj parametry w/w głośnika, ponieważ nie ma ich na stronie stxa. Dzięki i pozdrawiam

GDN 25-150-4 SC

25-15-4SC

Qts: 0,34
Vas: 83l
Fs: 30Hz
Qms: 1,62
Qes: 0,43
SPL: 94 dB
Pe: 150W

[ Dodano: 2005-06-23, 10:09 ]
Tam miało być 25-150-4SC :P

dołuz troche do Qts z tego co pamiętam to naprawde miały jakieś 0,45 troche wyzsze Fs i mniejszy SPL (coś koło 90-92dB) na razie robie zapiski co i jak i w weekend poszukam wszystkiego i wstawie wyniki pomiarów

z pomiarów ?? bo jak przepiane ze strony STX'a to mozna je sobie wsadzić gdzieś.... przed modernizacją STX podawał dane z kosmosu....

A ja nie wiem napisałem to co na elektrodzie było... nie chce mi sie cos w ten spl wiezyc no ale... coś mi sie wydaje ze faktycznie one sa ze strony stxa no nei wiem... nie che nikogo w błąd wprowadzac...

Powrót