Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tzn czasami linki obijaja o cos - chyba o zawieszeniaPogromca mitow napisał:Ale w AA troche dzwoni naped
problem w tym, ze glosnik dzwonil nawet na bardzo niskim poziomie glosnosci, gdzie praktycznie membrana jest w bezruchu. To nie bylo dzwonienie linek wychodzacych z dolnego zawieszenia do przylacza przewodu. Glosnik byl odeslany i sprawdzony przez STX i stwierdzili, ze wszystko jest ok. Dla mnie nie bylo i panowie bez problemu wymienili na zupelnie inny model.lklukasz napisał:Pogromca mitow, to jak problem linki owinąć włochatą taśmą izolacyjną
taki ze to dzwonia druty ktore sa pomiedzy podwojnymi resoramilklukasz napisał:Pogromca mitow, to jak problem linki owinąć włochatą taśmą izolacyjną
ooo - to moze byc dobra opcjalklukasz napisał:będę zamawiał teraz ap z wyciągniętymi dwoma cewkami i wszytymi w dolny resor linkami
ja sluchalem i tu i tu i w obu sztukach jakie mialem zdazalo sie to tylko czasamilklukasz napisał:ja słuchałem obu w samochodzie więc tego problemu nie miałem