Chciałbym złożyć monitory na tym stx ale wachm sie nad kopułka do niego, cena za sztukę tak do około 120zl tylko wolałbym już coś sprawdzonego bo chciałbym uniknąć projektowania zwrotnicy. Szukam tez wzmacniacza do tego zestawu w cenie około 350zl.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
min od Ciebieumberto napisał:Nie wiem tylko czemu powstają negatywne opinie na temat tej wstążki od ludzi którzy znaja ją tylko z fotki
jak ktos przeczyta taka opinie to niby jak ma to odebrac?? gdybym nieznal innych, wczesniejszych opini to bym go teraz unikal... a przeciez to dobry glosnik :wink:umberto napisał:przereklamowane xt 25
To ciekawe bo ja tam właśnie braki zauważyłęm, mimo że na charkach góra jest , to w odsluchach cholernie jej brakowało, scena też kulała...umberto napisał:a bym pchał w do ax-a wstęge monacora.Cena śmieszna i mimo niedostatków na dolnym skraju jej zakresu góra rekompensuje jej wady.
No niestety ta delikatność przejawia się tak że nie słychać wysokichumberto napisał:Nie wiem tylko czemu powstają negatywne opinie na temat tej wstążki od ludzi którzy znaja ją tylko z fotki.Faktem jest że trzeba ją stromo ciąć i dość wysoko ale po takim zabiegu zagra dużo delikatniej niz przereklamowane xt 25.
Tani ? Tani chyba jak na wstęge, bo w bezwzględnej skali to cena (~120zł) jest dość przeciętnie rewelacyjna, nie natarczywy - zaiste, taki jest, aż za bardzo nawetumberto napisał:w takim układzie na pewno nie rzuci sie na uszy.Mnie ten głośniczek podoba się co raz bardziej.Tani,nie natarczywy,dość szczegółowy.Coś akurat dla skromnego budżetu diy zagrażającego komercyjnym konstrukcjom.
co jest dość mylące, bo przedstawia to chyba jedynie spl ów górki...)www.monacor.pl napisał:SPL (1W/1m) 98dB
poszukam, ale wydawało mi się że gdzieś ją tam wrzuciłem...pan_pawel napisał:takero, - wszedzie piszesz ze zwrotka bedzie po swietach ale juz jej nie znalazlem