• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

STX -coś drgnęło...

irek zasiał plote i juz ogólny zastój na forum,każdy czeka na stx-a,jak sie chłopaki opóźnią to stagnacje będize :P

No czekałem Irek aż opiszesz ten głosnik bo już o nim troche wcześniej słyszałem, Jak wypadł w odsłuchach??

[ Dodano: 2004-10-21, 12:19 ]
A właśnie Irku czy mógłbyś te dane przenieść do tematu "Parametry głosników - zmierzone" bo znająć forum, za jakiś czas te parametry zaginą gdzies

Pozdrawiam

a o to co mi odpisano z stx-a.....:
"Niebawem pojawją się w sprzedaży głośniki z nowej produkcji w tym zupełnie nowy głośnik wysokotonowy GDWK-11-200-8-AJ"

pozostawiam do dolaszej dyskusji..

hehe pewnie bedzie wygladal jak kopia gdwk 11/100 tonsila :)
pozyjemy zobaczymy moze cosik ciekawego zmatuja ;]
pozdro

czyt : "zupełnie nowy".....ciekawe wlasnie czy to nie bedzie kopia tonsila....moze bedzie rownie fajna i dwa razy tansza...;]

takie moje mazenia...

miałbyć NOWy to tonsil a tu okazuje się ze kariere chce arobic stx heh ... i poniwnie z drogich kilkuset złotówkowych głosników przesiadka na polisz szit ... jak dla mnie bomba wole dac 50 za dobrego stxa niż 500 za gównianego scana o ile za tyle dostane jakiegoś :D

popadam w samo uwielbienie wiec trzeba sie jakoś leczyc z tego ale tu sie nemówi o problemach psychicznych :P

na mysle nad monitorami....i jakies fajne 16 lub 17 by sie przydaly...i do tego jakas fajna kopulka....

z zapowiedzi wynika ze moze byc ciekawie...

Blazeju - stx juz chyba od pol roku ma w ofercie nowy gwizdek gdwk 10-200-8 aj jego cena to 44pln jednak nikt go jeszcze nie przetestowal:(

nie mam zalu o to ze nikt go nie przetestowal bo gwizdki stx ciesz sie swoja "renoma", ale jak zauwazylo tu kilka osob w tej polce cenowej zrobic cos porzadnego to nie jest zbyt trudne

pozdro

A no, zastanawiam się nad kopułką, zastanawiam się między ARVka GDWK11/100 i teraz dopłączył ten głośniczek, co radzicie?

Stronka STX'a w chwili obecnej NIE działa :D Być może robią aktualizację i na światło dzienne wystawiają nowe piękne głośniczki :D Oby tak było ... zachęcam do sprawdzania dziś strony stx'a ;]

[ Dodano: 2004-11-07, 12:14 ]
i chyba nie ma nowych zabawek :((

[ Dodano: 2004-11-07, 12:15 ]
no jednak nie ma ... kiedy oni ruszą dupska ... ;]

ile można czekać :P hehe
mogli by jakiś lepszy bas 20-25-30 cm zrobić dobry do subów :D he ale mam marzenia :P

Powrót