Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
| thomson_1990, zaraz będe musiał zainterweniować jeśli wcześniej nie przeczytasz artów na stronie głównej. Takero | |
takero napisał:A tak pozatym to głośnik jest naprawdę średni i de facto niezależnie od budy gra równie kiepsko,
pod warunkiem że znasz się na rzeczy i nie kupisz STX'a/Alpharda w koszu od tonsila... nie każdy ma taka wielka wiedzę od razu.Na allegro można za 50zł łyknąć 20 80 2...
myślę że po to żeby zobaczyć, nauczyć sie , posłuchaćirek napisał:tylko po co?
hmm, zaledwie jedna więcej niż br/ zamk. i jak kojarzę takiej pojemności obudowy tez robią do BR dla 8'calowca.irek napisał:kupa desek
widzisz, z głośnikami jest jak z kobietami, jest poziom poniżej którego nie ma znaczenia która jest lepsza, a która gorszaNevon napisał:no tak ;] i wszytko jasne ;] to czemu dla nie tylko moich uszu gra znacznie lepiej w tym bp ?
Stare meble trzeba jeszcze pociąć, a mniej wprawni muszą jeszcze szlifować, ja tam nie lubie się bawić w ten sposób na darmoNevon napisał:uważam że jak ktoś ma już ten garnek to jednak warto zbudować mu lepsza obudowę od najprostszej.
wykończenie ?? jak ktoś potrafi to sobie wy szpachluje i pomaluje elegancko za 10zł do tego terminal za 5zł, deski.... codziennie ktoś wywala stare meble - budulec super i tyle.
nie no , nie mówimy o patologii, tylko o firmówkach czystych. Swego czasu pare osób na forum sprzedawało te głośniki w takich cenach.pod warunkiem że znasz się na rzeczy i nie kupisz STX'a/Alpharda w koszu od tonsila... nie każdy ma taka wielka wiedzę od razu.
jedyna korzyść to właśnie nauka i zdobywanie wiedzymyślę że po to żeby zobaczyć, nauczyć sie , posłuchać
o tym czy warto dokładać czy nie przekonasz się jak posłuchasz czegoś co można nazwać subem przez duże SNevon napisał:i swoje zadanie spełnia dla mnie zadowalająco, bo poco dokładać do lepszego jak naprawdę nie trzeba ?
akurat wiem co mówię, w innym pokoju jest sub na 12br70 i tam nie wystarcza, będę niebawem rozglądał się za czymś o co da większe zejście a takim samym lub lepszym impuls. SPL dla mnie może zejść na drugi plan, i tak zazwyczaj słucha się na 2-3W :> nawet ciszej.o tym czy warto dokładać czy nie przekonasz się jak posłuchasz czegoś co można nazwać subem przez duże S
Na początku każdy mówi że to co ma mu wystarcza...