• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

STX GDN-30-300-4-AP mam dylemat...

Reakcji
0
Witam wszystkich.
Mam dylemat co do wyboru tego STX do auta oczywiścia w skrzyni 40L 40Hz. Otóż czy mógłby mi ktoś porównać tą skrzynie do innej skrzyni bardziej znanej marki np. JBL, Infinity itp. jeżeli można wogóle porównac. Chodzi mi wyłacznie o porównanie pod wzgledem "grania".Najlepiej odczucia odsłuchowe nie z danych katalogowych. Słuchałem dużo subwooferów ale niestety nie mam możliwosci odsłuchania tego STX. Z góry dziekuje.Pozdrawiam.

[ Dodano: 2006-11-22, 15:38 ]
Nikt nie może mi pomóc? Nie wierze, że nie słuchaliście STX przecież tyle o nim się mówi...
Jeszcze raz prosze o pomoc.

pewnie ze slyszelismy stx'a tylko nikt go nie porownywal z tymi co wymieniles.
w porownaniu z najtanszymi modelami (bo tylko z tymi jest sens porownywac) to niewydalbym 2x wiecej na glosnik tylko dlatego ze jest uznanego producenta - bierz stx'a i sie dowiesz

tzn inaczej, ma taki charakter brzmieniowy bo jak dla mnie to gra on inaczej niż es300.
Ma mniej dołu, a wyższy bas bardziej kopiący jest.

Witam dołącze się do tematu,poniewaz nie chcę zaśmiecać forum kolejnym tematem na temat AP.Moje pytanie brzmi następująco: co zagra lepiej,zrobi większe zamieszanie w samochodzie boschmann ALX - 122 SP czy wspomniany w temacie GDN 30-300-4-AP ?Dodam że miałem AP ale chciałbym się dowiedzieć jak go niego się ma boschmann. Jako napęd pracował by carpower 350Pozdrawiam!

Niemam pieniędzy na niego.Pytałem co będzie lepsze boschman czy stx.Moze znajdzie sie ktos kto zna odpowiedz ,bede bardzo wdzięczny

chyba przy stabilizowamyn napięciu 14,4v :P

pozatym 602 nie może mieć 225w skoro w trybie 2 kanałowym ma po 100w przy 2R :)

[ Dodano: 2006-11-26, 23:31 ]
604 to dwa 602 , moce te same , tyle że tam w katalogu wpisali że w mostku ma 200w :P

Powrót