• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

stx GDS-17-80-4-SE

Reakcji
0
witam ma ktoś dostęp do tego głośnika?? Bo na wolumenie niestety nie było. a bardzo mi jest potrzebny pozdrawiam

napisz poco ci ten głośnik?? szczytem mozliwości to on niejest... lepiej wziąć 22-120-4SE

jak koniecznie chcesz to gdzieś mam jednego (lezy sobie na szafie )

Właśnie myślę czy nie wziąść tego 22-120-4-SE potrzebuję dwa głosniki gabarytowo małe o dużej efektywniści. Więc lepszym wyborem będzie ta 22??

zdecydowanie - mam wszystkie 3 GDSy i 22-120 jest zdecydowanie najlepszy - najwyzej ciągnie i ma najprzyjemniejszy dźwiek :)

oki czylI pODjEłem DecYZJE :) SOIrKI za czCIOnkE alE wtyczKA jaKAŚ do WinaMpa robi DYM a pisze od kumpla :) heheh wIęc temat dO zAmKniĘcie :) PozdRo!!

[ Dodano: 2006-02-27, 22:31 ]
mam jeszcze pytanko czy nie lepiej by było jednego GDS-27-150-4-SE zamiast dwoch tych 22cm ten ma ponad 93dB i nisko dość chodzi co wy na to??

Powrót