• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

StX ... Hmmm sami zobaczcie ...

Reakcji
0
Kupilem jakis czas temu STX 18 2 sztuki... W tamtym tygodniu zamowilem jeszcze jednego. Przyszedl dzisiaj. Przy porownaniu tego dzisiejszego z tymi ktore juz mam widac ze oslonka na przedzie jest mniejsz. NIczym innym sie nie rozni. Z resszta popatrzcie sami. Te z wieksza to moje a ten z mniejsza przysedl dzisiaj ... TO jakas przejsciowka ?? czy ki h.... ?

Ten ktory dzisiaj do mnie doszedl.
http://img162.imageshack.us/img162/3285/nowy2wm.jpg

I ten ktory zamowilem wczesniej.
http://img162.imageshack.us/img162/6702/image223wo.jpg

Kupilem na FASIE a do STX wyslalem jakies 2 tyg. temu maila z inym pytaniem i niemam do dzisiaj odpowiedzi.

wogóle te 18 stx"a sie zmieniły. Ja jak kupowałem to miałem całkiem inne mebrany jak teraz, były plecione z cienszej pleionki a teraz jest tak gruba i te kopółki były inne. Ale graja tak samo parametry mają te same, więc nie ma sie czym martwic.

Jak dopadne aparat to zrobie fotki tych starszych i tych co teraz są.

ale sam nie wiem co oni montuja;/

no ty masz ta nowsza wersje ale z duza kopołka :) tak samo jak hellrider :]

Kurde fsjnie by było jak by SW pomiezył ta nowsza wersje czy parametry dalej takie same :D

Hehe moze podejzeli na elektrodzie moje kolumny,sam zamienialem nakladki bo wieksze ladniej wygladaja.
A moze zatrudnili praktykanta albo kogos z dzialu estradowe przeniesli na niskotonowe.
To tylko ludzie i takie rzeczy sie zdazaja,albo zmienili serie bo mniejsze im sie skonczyly etc...
Słyszalem ze ostatnio podniesli ceny to moze wzamian duze nakladki dali...

durke, Ja tez jestem za wiekszymi menniskami. Takie male wizualnie mi psuja jakos charakter glosnika.... Pozatym wydaje mi sie jakis takie bardziej Pierdzawkowaty :P ( ale co poradze jak takie sa to zmieniac nie ma sensu.. )

Powrót