Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to raczej bylo spowodowane plaska ch-ka przenoszenia :/Miałem kiedyś Altusy 140 ( już bym tego więcej nie kupił) , a kolega właśnie miał STX F180n Można powiedzieć że też szału nie było, grać grało lecz jakoś były tępe-przymulone brak mocy(efektywności) .
moze jeszcze sie nie wygrzal, ale basu wiele z tgo nie ma :/chyba wrócę do koncepcji T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X lub F.A.AL.X + WM.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.FG.X
Tesle podobno mają miękki i niezbyt szybki bas wysunięty troszkę do przoduJa mam coś podobnego MTM na Teslach 165 i mam -3dB basu odjęte na wzmacniaczu i to jeszcze na Sony który wg. opinii ludu nie ma basu
Pokój 15m2
oj ;/moze jeszcze sie nie wygrzal, ale basu wiele z tgo nie ma :/
filmik sobie odpuść xD posłuchaj Jet pilot albo Deer danceW moim odczuciu bas jest bardzo szybki, nagram Ci zaraz filmik telefonem SE C902 bo dosyć dobrze łapie dźwięk.
Obuwody oczywiście closed
Podaj jakiś konkretny tytuł
Miałem suba i zawsze były problemy z podbiciem wyższego basu... Wole stereo które zagra jak najlepiej...Kup sobie suba i bedziesz mial basu tyle ile potrzebujesz.
Miałem suba i zawsze były problemy z podbiciem wyższego basu... Wole stereo które zagra jak najlepiej...
Mam 4 ARN150 do pozbycia się, gdybyś potrzebował ![]() | ![]() |
DziękiMam 4 ARN150 do pozbycia się, gdybyś potrzebował
niestety tylko uzywki lub lezaki magazynoweTesle to może nie głupi pomysł ale gdzie je kupić ;/
brzmienie bardzo dobre, cena bardzo dobra, mocy/glosnosci troche brakuje :/No to jeśli już temat jest o stx to co powiesz o ich subwooferach ? ;>
słuchałem s-200 i szczerze mówiąc potwierdzam , ale w 20m2 było nawet głośno... sąsiadka przyszła...brzmienie bardzo dobre, cena bardzo dobra, mocy/glosnosci troche brakuje :/
Zależy mi na dobrym dźwięku...
Czyli jedynie diy bo za taką kwotę nie licz nawet, że kupisz choćby poprawnie grające kolumny i to jeszcze z sensownym dołem., mam to 800zł
No to jeśli już temat jest o stx to co powiesz o ich subwooferach ? ;>