A ja bym ci jednak polecił tą skrzynię co tu jest projekt do niej. Kolega wczoraj kupił ten głośnik wraz ze skrzynią zamkniętą 12 l, skrzynia bardzo solidnie zrobiona, ale porównując do tej, którą mam, to jego gra fatalnie

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W moim przypadku na kontakt z STXem narzekać nie mogę, jednak pakować przesyłki to jeszcze muszą się nauczyć. Głośnik wrzucony luzem do kartonu, mimo że odesłałem go w oryginalnych wytłoczkach. | ![]() |
Ja bym powiedział że czym mocniejszy tym lepszy, dla lepszej kontroli nad głośnikiem, celuj w powyżej 200W na głośnik. Zależy też czy ma grać to w BR czy OZ. W OZ głośniczek może łykać około 250W, gorzej w BR z taką mocą.jakiej mocy
Na to odpowiedz sobie sam, najlepiej o odpowiedniej mocy, a czy to będzie 4ch spięte w 2 mostki czy 2ch spięty w mostek lub puszczony z osobnych kanałow to sprawa Twoja. Najlepiej brzmi MONO o mocy 500W dla danej impedancji dla tych głośników. Jaką wersje kupiłeś 2x2ohm czy 2x4ohm?ilu kanalowy powinien byc wzmacniacz
Kupilem je na allegro uzywki, ale gdzie moge dostac nowki?
A kurier nie wpadł pod Tira?ehh dzisiaj na moich oczach kurier przebiegal przez ulice z paczka w rekach i sie wywrocil . Paczka z stxami wpadla pod tira... Ogolnie nie bylo czego zbierac z glosnikow. Kupilem je na allegro uzywki, ale gdzie moge dostac nowki? na stronie producenta niestety brak :mellow