Kudłaty, to jest tak. Zobacz średnią wieku osób które obecnie udzielają się na forum, tj tych którzy piszą, że chcą coś zrobić. To są młode osoby, które po przeczytaniu kilku tematów (albo i żadnego :| ) przejżeniu kilku konstrukcji wpadają na pomysł, że coś sobie złożą. Tak więc bierze taki ktoś swój portfel i co? No i wysypuje powiedzmy 100zł. Co on ma za to kupić? Nawet go na Teslę nie stać, więc pożyczy jeszcze coś od rodziców i ma na jakieś tam STXy. Myslisz, że mając pieniądze już na jakieś głosniki ten ktoś jednak zmusi się, poczeka trochę (pół roku, rok), dozbiera więcej kasy i kupi coś lepszego? Nie wydaje mi się, obecnie wszyscy są w gorącej wodzie kąpani, muszę robić wszystko szybko.
Jeszcze nasunęła mi się jedna myśl: większość osób, które zbudowały coś na STXach (mam na myśli tych nowych, młodych ludzi) przed nimi (stxami) słuchała jakiś pierdziawek pokroju Manta, 'Kreatiw' itp, więc nic dziwnego, że będą zachwalać STXy (nawej te najtańsze) bo to choćby nie wiem jak była spierd...a konstrukcja to i tak zagra lepiej od tych plastikowych pukawek.
Mam nadzieję, że wiesz teraz jaka jest moja opinia na ten temat
Budzi, dzięki za pifko, bierzemy jeszcze Kudłatego i idziemy na coś mocniejszego