• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

sub 25cm do skrzyni zamkniętej

Reakcji
0
witam mam pytanko co byscie polecili do skrzyni zamknietej 20l jaki sub 25cm do kwoty 300 zł za nowy muza przewaznie czarne rytmy hip-hop zdazy tez sie techno itp
Zgóry dzieki! i Pozdrawim :smile:

no napewno by grały tylko nie ta cena i chyba te głosniki wola wieksza skrzynie :razz: a wzmak to PY-A4E76R :smile:

UWAGI MODERATORA
Seba727, daruj sobie takie posty
niedosc ze nic nie wnosi to w dodatku jest sprzeczne z tematem...

emil007, jeśli ma być do 20L to może MDS08 w BR? wprawdzie przekorczy twój budżet ale chyba dość dobry przetwornik za te kase (sub + skrzynka).
emil007 napisał:
a to żaden mocarz, więc nie ma sensu szukać czegoś prądożernego

mam taki jeden wzmak i zasila mi on dwa suby BOSCHMANN VTK-S12 w skrzyni Pawła S i jest nie ziemsko w aucie nie wysiedzisz za długo wiec jak jeszcze jeden zasili mi 2x 25cm to dopiero bedzie masakra chce wsadzic jeszcze 25cm bo jest tylko tyle miejsca i smiało moge polecic tego wzmaka :razz:

Powrót