Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a druga spawa, to to ze jak nie swieci to nie dziala?kondensator tylko dla basu, dla frontow szkoda, nie wzbudzi sie on nawet
lklukasz napisał:Dawid-SS, zgadzam sie z toba
troche dziwny dobor elementow
albo dB albo sq
i tez wybral bym re zamiast tego audio systems
jak cos to moge podjechac go posluchac, znam ten sklep :mrgreen:
Tak to tylko Papier sam jestem ciekawy jak by to wygladało w praktyce.civilized napisał:Bo jak dla mnie 2*800RMS 95dB 25xmax przynajmniej na papierze zdecydowanie wygrywa z dwoma RE w kwestii cisnienia
No narazie bez szalu wiem ale ciagle malymi kroczkami do przodu... Swiadomie wybralem metode prob i bledow oraz stopniowego zwiekszania pulapu - tyle frajdy po drodze juz bylo od calkowitych serii po sprzety ktore wstyd wymieniac i kazda nowa zabawka o odcien lepsza cieszyDawid-SS napisał:civilized widze ze sam masz spoko sprzecicho u siebie![]()
Hm i tu bym duskutował jak nie wydasz odpowiedniej kasy to mozesz zapomniec o dobrym graniu chodz klocki masz niczego sobie ale to nadal jest srednio nisza półka nie mówiąc o typowej budrzetówce :wink: duzo zalezy też od auta czy sedan czy cupe :smile:civilized napisał:No narazie bez szalu wiem ale ciagle malymi kroczkami do przodu... Swiadomie wybralem metode prob i bledow oraz stopniowego zwiekszania pulapu - tyle frajdy po drodze juz bylo od calkowitych serii po sprzety ktore wstyd wymieniac i kazda nowa zabawka o odcien lepsza cieszy No i w metodzie mini kroczkow jest ten plus ze moze sie okazac iz kroliczka swojego sie zlapie niekoniecznie przy sprzecie wartym majatek - czego sobie i innym zycze