Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to jest to samo co carpower HPB 1502 tylko taniej. koledzy sprawdzili i polecaja wiec sie nie martwdR.LasCa napisał:Firma wzmaka do mnie jakoś nie przemawia.. może inny?
no to z jakoscia nie zaszalejeszdR.LasCa napisał:on chce nowy, używka nie wchodzi w grę..
Nie soling tylko peiyingdR.LasCa napisał:Nawet jak ten soling jest jakościowo zbliżony, to czy ich gwarancja cokolwiek znaczy...
STX'a to ten boschmann bije pod względem zejściadR.LasCa napisał:Może AP z stx lepiej?
Ja bym brał boschmanna. Słyszałem go w br pod 400W crunchem. Potrafił rzucić mięsem, ale o dziwo dawał też radę przy szybszych bitach.napiszcie też co jest lepsze, ten głośnik, czy axx1212?
no wlasnie ten glosnik bylby dobry gdyby jeszcze potrafil nisko zagrac :???:dR.LasCa napisał:Może AP z stx lepiej?
Porównujac AXX1010 i ALX122SP, to Boschmann rzucał mięsem znacznie bardziej niż raveland. Zejść nie porównuje bo różne rozmiary głośników, ale odniosłem wrażenie, że boschmann brzmi lepiej, tyle, że musi mieć dobry napęd(min. to 350W RMS, żeby go trzymało w ryzach) wtedy jak trzeba to rzuci mięsem, a w szybkim bicie potrafi nienajgorzej kopnąć. W przypadku ravelanda ten bas trochę się "rozmywa" jest taki "poduchowaty", nie ma takiego wykopu.dR.LasCa napisał:bo jeżeli boschman to axx wcisnę koledze![]()
Wymiary tunelu możesz sobie policzyć chociażby w winisdbm alx122sp skrzynie 50L @35Hz port okragły (78,5cm2)oraz skrzynie 50L @ 35Hz port szczelinowy(140cm2)