Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ee Pogrom, Ty masz jakieś dziwne podejście, albo poprostu inne
18NW100 nadaje się do odtwarzania niskich częstotliwości, a niska dobroć całkowita temu sprzyja a nie odwrotnie. Dzięki temu nie musi mieć mega szerokiego tunelu, czyli zagra w mniejszej budzie. 30Hz to mało? Jeżeli tak to nie mam więcej pytań.
PS: Serio nie macie żadnych sprawdzonych produktów?? Pogromco - pisałeś o daytonie w klozet - bardzo to mnie zainteresowało - mogę Cie poprosić o model głośnika? Słyszałeś go?? Uważasz, że spełni oczekiwania?
Owszem.O jakiej sprawności piszesz, przy xlin 106db w 20hz przy 50w. Za mało?
Też o tym pisałem, ale w charakterze parametrycznego eq, a nie półkowego.Ale bez podbicia filtrem dołu i tak ihmo się nie obędzie. Dlatego pisałem o filtrze ravena, bo ma w sobie chyba wszystko co potrzebne.
Od poczatku zaproponowalem 15 calowego Daytona w klozecie z korekcja. Moim zdaniem to dobre rozwiaznie, ale nie mozna zapomniec, ze obudowa musi byc bardzo solidna.Heh ja myślałem że za 3,5 tyś to już iść w jakość tzn. ma grać w tym kinie subnisko a 12" to będzie dudnić a nie wylewać kole z kubka
Przecież on już ma 2x12"...
To że głośnik ma 18" nie znaczy że jest tłuczkiem... PM wiesz jakie suby siedzą w multikinach za ekranem ?
No jak ma być pasmo do samego dołu i cięcie suba w okolicach 40 Hz to pojęcie jakość basu zmienia sens z wierność na sprawność, nie?Heh ja myślałem że za 3,5 tyś to już iść w jakość tzn. ma grać w tym kinie subnisko a 12" to będzie dudnić a nie wylewać kole z kubka