Tasior napisał:br to nie br ? :shock:
takero napisał:br jak br - działa tak samo jak każdy inny...
działa, ale jak to wygląda?!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tasior napisał:br to nie br ? :shock:
takero napisał:br jak br - działa tak samo jak każdy inny...
nie wiem o co Ci chodzi - zawieszenie pompuje ? co ?Langusta napisał:No i monumentalne zawieszenie, które po prostu POMPUJE
takie obietykwne lepiej, potwierdzone przez niejedną pare uszuumberto napisał:Zależy co się rozumie prze to "lepiej"...
a co ma do tego rezonans nadwozia ? Akurat wóz był dobrze wytłumiony, wiec ten wpłym był zminimalizowany do granic możliwościumberto napisał:i podkreślonym rezonansami nadwozia.
no nie wiem czy w wypadku bsw 10' można mówić o klasie brzmienia w pozytywnym tego słowa znaczeniuumberto napisał:O tu się zgadzam w całej rozciągłości,nie ta klasa brzmienia.Ale niestety na niekorzyść Mivoc-a,bynajmniej nie tego oczekiwali konstruktorzy.
Nie, po prostu, nie mogę...takero napisał:Twój ton wypowiedzi też jest chyba nie na miejscu, taki "lekko" zalatujący chamem.
Ok, nie będę spamował !umberto napisał:Budzik, nie spamuj.
Budzik,dość Twojej arogancji i cwaniakowania.Rób to gdzie indziej. umberto | ![]() |
to nie jest zwykla skrzynka . to moja skrzynka . i to ja ją robilem i jestem z niej zadowolony a forum jest po to zeby sie mozna bylo pochwalic bo chyba lepsze to niz glosnik no name w byle jakiej obudowie ...Bo dla mnie to zwykła skrzynka z głośnikiem, i co w tym ciekawego. :evil:
wojtaq napisał:to nie jest zwykla skrzynka . to moja skrzynka . i to ja ją robilem i jestem z niej zadowolony a forum jest po to zeby sie mozna bylo pochwalic bo chyba lepsze to niz glosnik no name w byle jakiej obudowie ...Bo dla mnie to zwykła skrzynka z głośnikiem, i co w tym ciekawego. :evil:
flodins napisał:wojtaq napisał:to nie jest zwykla skrzynka . to moja skrzynka . i to ja ją robilem i jestem z niej zadowolony a forum jest po to zeby sie mozna bylo pochwalic bo chyba lepsze to niz glosnik no name w byle jakiej obudowie ...Bo dla mnie to zwykła skrzynka z głośnikiem, i co w tym ciekawego. :evil:
no lepsze ale nie tak dużo jak myślisz
a co wg Ciebie jest lepsze ?no lepsze ale nie tak dużo jak myślisz
A niby z jakiej racji brakuje tylnej ścianki ? Wtedy wyglądałby juz a typowe car audio i było by tylko gorzej.elvis18 napisał:A tak poza tym można by się było przyczepić do jednego - brak skośnej tylnej ścianki