• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sub+napęd do 300zł-seat ibiza I

Reakcji
0
Kolega dał mi za zadanie złożyć mu sprzęt do jego autka. Fundusz ograniczony - 300zł +/- 50. Wiadomo głośnik w miarę małolitrażowy ponieważ bagażnika jak na lekarstwo.Radyjko pionek 2900, nie wiem co siedzi na przodzie. To będzie jego 1szy sprzęt i wiadomo o co chodzi - ma być bas i tyle :wink: myślałem nad lanzarem max8 ale nie wiem czy starczy kasy na wzmacniacz żeby go napędzić :neutral: co możecie mi polecić...

Na wzmaka szukaj jakiejs uzywki blapunkta... moze carpowera da rade kupic, no a glosnik to chyba tylko stx...

JAk kupisz nowke CP 602 to Ci nei starczy na jakikolwiek glosnik... pomyslales o kablach?

suba nadal mam ale solinga sprzedalem - i tak byl sporo za slaby :p
jakbys poszukal jakiegos BP lub cos podobnego to juz bedzie naprawde OK ;)

Sorki za orta :P Ostatnio meczyłem takie dwa stx na hbp 604 (czyli 2x602) i może nie było nadmiaru mocy, ale głośniczki ładnie dawały czadu, a kopułki przeciwpyłowe były ciepłe (nie letnie), więc mocy styka :)

to koncepcja 602+32/300/4 też by była ok tylko cena lekko ponad przedział.

a może 27/150 lub 30/100...

ps. jaką skrzynie i jakie strojenie masz dla tej 32/300

A ostatnio na allegro poszedl mds08 za..... 75 zl!!! o ile pamietam kupil go ktos z tego forum zly jestem ze to nie ja :mad:
Pozdrawiam!!!

Ja mam 32-300 w 60 litrach, w dodatku skrzynki to prostopadłościan i takie dwie weszły do golfa III 3d, więc jedna ze sciąnką tylnią pod kątem spokojnie wejdzie zwłaszcza że mu starczy 50 litrów (można w sumie spróbować jeszcze mniej). Nawet zostanie troche miejsca na torbe z zakupami ;)

dulin7 napisał:
A ostatnio na allegro poszedl mds08 za..... 75 zl!!!
http://www.allegro.pl/item277550615_intertechnik_mds08_bcm.html ale mial farta ;)

krzyhoo9, a kwadraciak od UKA?? jest sporo lepszy od STXow ale potrzebuje troche mocy...
starczy mu jakies 35litrow

krzyhoo9 napisał:
jeśli chodzi o wzmaka to myślałem o 602, ale 260zł...

a jeśli stx to jaki?

hmm, ja uzywanego , praktycznie nowke (1miesiąc) kupiłem za 175zł na allegro,
jak bys chciał kupic uzywanego to poczekaj na okazje i wydał byś około 200zł , a napewno sie trafi,
No a jak nie CP to moze GT2

[ Dodano: 2008-01-04, 19:38 ]
Pawel S. napisał:
dulin7 napisał:
A ostatnio na allegro poszedl mds08 za..... 75 zl!!!
http://www.allegro.pl/item277550615_intertechnik_mds08_bcm.html ale mial farta ;)

krzyhoo9, a kwadraciak od UKA?? jest sporo lepszy od STXow ale potrzebuje troche mocy...
starczy mu jakies 35litrow

hmm a to toche dziwne bo sie goscia pytałem, to cena jaka go interesowała to 180zł , hmm dziwne..

takero napisał:
Bo z tego co mi się zdaje to http://www.allegro.pl/ite..._mds08_bcm.html to aukcja przed czasem zakończona była - ktoś się dogadał ze sprzedającym.
To wlasnie ta aukcja ja tam nie wiem ja sie nie znam po prostu az mi lzy polecialy na mysl ze poszedl za 75 moze i jest tak jak mowisz nie sprzeczam sie bo nie ewiem do konca byl jeszcze taki jeden tyle ze cos z zawieszeniem gornym otworek jakos tak
Pozdrawiam!!!

Powrót