• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sub "Oz" by Keisan

Reakcji
0
CD kombinacji tym razem sub:

Długie godziny spędzone w chlewnii pana i powiem wam od serca z gówna bata nie ukręcisz.

Czekam na TDA7294 i kończe konstrukcje.

Przy okazji dowiedziałem się że ceny płyt mają wzrosnąć o 30%.
(Dlatego zbieram stare szafy )

A żeby było śmiejszej nazwałem go "Oz" a monitorki będą "Dorotki".

Temat jak by z .... za przeproszeniem... Może napiszesz jaki to głośnik? A to że Maxi napisał że obudowa wydaje się za duża to fakt,wygląda jak by była za duża,i w cale się nie myli...bo pomylił by się wtedy gdybyś od razu napisał ile ma litrów.

marian, wiem, że dziwnie to wygląda, ale to jest cześć tematu.
W innym temacie jest reszta dyskusji i opisu.
Przepraszam użyłem skrótu.

A więc głośnik to GDN22-200-4-SC obudowa ma 27l, napęd pojedyńczy TDA wg projektu Irka.

Wymiary zewnętrzne to 336x336x336.

Heh, właśnie? ;) zakładając, że to z płyty 18tki(czego kolega keisan również nie napisał) wychodzi wewnątrz 30x30x30 cm co jak byś nie liczył daje 27 literków :grin: (pomijam odejmowanie wzmocnień bo o nich nie było ani słowa oraz głośnika nie odejmuje bo dziura w płycie też coś dodała a jak byśmy się czepiali dziesiątych litra to...)
Poza tym...
W innym temacie jest reszta dyskusji i opisu.
więc po co ten osobny niekompletny temat? ;)

Powrót