• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sub+ wzmacniacz do golfa 2

Ta..... a zaczalbym od poprawnej instalacji zasilania
Grubość kabli, poprawne połączenia, masa

zasilający kabel ma z 12mm grubości , masa to samo tylko , prawdopodobnie mase mam źle podpiętą bo pod karoserie ... znaczy sie pod tylną kanapą

jak jade bez muzyki wszystko jest w porządku , jak tylko włącze muzyke glosniej poslucham musze liczyć sie z tym ze auto nie odapli :)

a jakby zamontować alternator od diesla? zdaje mi sie ze jest "mocniejszy" , a koszta sa nie duze

podjade dzisiaj do firmy sprzedajacej akumulatory , moze oni maja urzadzenie pomiarowe
silnik mam 1.6 benzyna , gaz

I jak? wiesz już coś?

Aha, wiesz ile było jego wersji? Różne moce, różne wyposażenie, różne alternatory.

dlugo mnie nie bylo :D mialem bardzo duzo waznych spraw do zalatwienia
No i się wyjaśniło : regulator napięcia juz odmawiał posłuszeństwa , przez co nie było w ogole ładowania i padł tez akumulator , miałem na włączonym silniku i światłach przy 1,5 tys obrotów 10,2 v ładowanie :)

Pora chyba zmienić wóz :D a CA przełożyć , bo żal sie rozstawać

Powrót