• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Subek

Reakcji
0
Hey mam pytanko zamierzam w najblizszym czasie zrobic Suba i mam watpliwosci co do glosnika narazie moim planem jest GDN-22-120-4-SC http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&vMenuItem=0&vSubPage=45

Prosilbym o doradzenie czy warto robic z takiego glosniczka czy lepiej wstzrymac sie i z innego. Zamierzam do tego kupic jakis wzmak 1x100 i zwrotke aktywna strojona na 80. Z gory wielkie dzieki za doradzenie.

chyba lepiej jakiś GDn 27 150 niewiele droższy. A wieksza powierzchnia membranny prędzej pozwoli osągnąć sukces pamiętam post na tym forum : pewien konstruktor wsadził to do budu przeznaczonej dla gdn25tonsila i byl zadowolony

ja tak mysle nie wiem czy to lepiej wyjdzie

zalezy do jakiego pokoju jezeli pokoj<10 m kw to bez sensu 27cm jezeli jest wiekszy to naprawde warto zainwestowac pare zlotych wiecej jak mowi zajaranyy

Powrót