Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jak sie juz zdecydujesz to daj znac. wysle 2 "lepsze" jeszcze z tych starychWybór padł na 2szt 8" STX'a (samochodówki) chyba ale o tym dalej.
skoro ma byc tanio to moze kupisz gotowce stxa do kina? nie gra to zle, a jak sie nie spodoba to odsprzedasz dalej jako "fabryczne"Przeglądając forum pomyślałem że można by zaoszczędzić hajs na przesyłce i dokończyć wreszcie swoje kino. Początkowo jako efektowe miały być MX-140 ale wydaje mi się to przerost formy nad treścią, potem w oko wpadł mi pomysł Pawła z 15AWX zamiast 18AWX ale myśląc dalej, po co wydawać hajs na coś z czego korzystam i tak rzadko, a przy filmach wydaje mi się że nie odczuję że kolumny efektowe, central czy sub jest sporo niższej jakości niż fronty. Czy może się mylę?
Jak podejmę finalną dezycję to dam znaćjak sie juz zdecydujesz to daj znac. wysle 2 "lepsze" jeszcze z tych starych![]()
Nie musi być aż tak tanioskoro ma byc tanio to moze kupisz gotowce stxa do kina? nie gra to zle, a jak sie nie spodoba to odsprzedasz dalej jako "fabryczne"
Dzięki za wyjaśnienieco prawda ucho ludzkie nie jest mikrofonem pomiarowym ale można to odebrać jako zabarwienie dźwięku, chociaż nie koniecznie drastyczne, ja będę albo stawiać pionowy klasyczny monitor lub też podwójnie ukośną ścianką przednią z kątem 20 do 30 stopni do tyłu