Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
acoustics napisał:"a chodzi oto ze na wzór b&w seria 300 zrobili kolumny z "identycznymi" głośnikami, czyli alphard wh501 plus peerless dt100! wspaniałe połączenie. aa i najlepiej słuchać na kabelku 49zł/metr. inaczej do muzyki może wtrącić się "nerwowość" ;-)"
Brakuje tam prawie identyczne (ale ty się czepiasz) może masz swoją stronę daj adres też się pośmiejemy!!!
To połączenie głośników jest b.dobre. PEERLESS DT 100 + WH 501 pokaż mi swoją konstrukcję na takich głośnikach bo jak nie słuchałeś lub projektowałeś takiej konfiguracji to o czym się wypowiadasz.
Hehe prawda... ja lepszą szafke na buty zrobiłem, to grzech wsadzać takie głośniki w najzwyklejsze pudło... to trzeba jeszcze jakoś upiększyć żeby też oko cieszyło a nie tylko ucho. No i jeszcze ta cena.... to powinna być chyba buda ołowiem wytłumionadziejok napisał:btw. sub na xls jest wyjatkowo mało wyszukany stylistycznie i stanowczo za drogi, ale na pewno gra jak trzeba![]()
Orzech napisał:ten kabel co idzie do koklumny wyglada(POWAZNIE) jak kabelod babci zelazkalol
xls 12 za 3999zł tak to prawda ale z oryginalnym wzmacniaczem np. HYPEX a takie są drogie. Jeśli ktoś chce taniej pisze cenę i ma tylko, że nie dam mu dożywotniej albo 25letniej gwarancji bo nie ufam konstrukcjom wzmacniaczy hobbystycznym i jest to moja prywatna sugestiaPrzemek napisał:wygrzebałem cenę - 4000 za tego suba na 25tkach. Chyba przesadziłeś zdrowo. Każdemu sprzedam na 30stkach w fornirze za 2500.
Konkurencją nie jesteś![]()
Czy to wstyd robić z projektów ?? każdy coś robił kiedyś z projektu (przecież wielu na forum odgapia od kogoś litraż, strojenie itp.!) ja także ale nie w tym wypadku! Pytanie znajdź mi projekt dla XLS 12 do 47L jakiejś firmyMarekW napisał:No jeszcze raz pytam autora postu co to ma byc?
Co to za sztuka robic gotowce z modulow i na podstawie podanych na tacy projektow, i sprzedawac za ciezka kase?
Trochę się zastanawiam co rozumiesz przez „ta sam sytuacja co z ACUHORN” wszędzie szukałem informacji co to była za działalność i nie znalazłem – oświeć mnie, ja konstruuję od 1998roku i upadać, znikać, robić w bambuko nie zamierzam. Jeśli sądzisz, że jesteśmy POLEJ WODĘ to na pewno masz pełno argumentów za, widziałeś jak co robimy, słuchałeś, kupowałeś już u mnie i wszystko wiesz! Co do atomowego basu zapraszam do mnie na odsłuch może zmienisz zdanie, albo jeśli, to wskakuj w buty i do sklepu Audio poproś o podłączenie AUDIO PHYSICS LUNA posłuchaj i jeszcze raz przeczytaj moją recenzje! A jeśli jeszcze cię gryzie napisz swoją recenzję zamieszczę zamiast mojej i będzie na bank wiarygodna i wszyscy będą szczęśliwi – że jak?? nie robisz nic za darmo??? Aha, no dobra zapłacę.Umberto napisał:Następna firma polejwoda typu acuhorn.Poczytałem,popatrzyłem...i ten ich atomowy bas!!Nie ma o czym tu dyskutować.
maxdila napisał:No i jeszcze ta cena.... to powinna być chyba buda ołowiem wytłumiona![]()
dittomek napisał:irek, twierdzisz ze xls to kiszka ? Nie wiem co chciałeś powiedzieć ze wolisz 2 pietnastki z kilowatem mocy. W czym są one lepsze od XLSa (i przede wszystki jakie pietnaski) oczywiście oprócz mocy która jest mi niepotrzebna bo w bloku 200 wat to juz duza przesada?
magik napisał:załuż sobie swoje forum i smigaj na swoim bo ja tu reklamy nie lubie.
Jaka reklama??? co to za reklama wsród hobbystów gdzie 95% sama wykona coś takiego a nawet lepsze!!!
konstruujesz?.. od 98r? ooo... i hobbyści wykonują lepsze niż z Twoje?? no to gratuluję profezjonalizmu, stary! najważniejsze sie przyznać że to co robisz jest lipne.. no zaimponowałeś mi.. naprawde.. żadko kto sie przyznaje, że jego firma sprzedaje gorsze produkty niż "samodzielnie wykonana hobbystyczna amatorszczyzna" . plus dla Ciebie kolego.ja konstruuję od 1998roku