zdecydowanie SLS10
ale ja bym zrobil tak jak irek proponowal - b-r i zatykasz tunel w razie potrzeby
ale ja bym zrobil tak jak irek proponowal - b-r i zatykasz tunel w razie potrzeby
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
skąd ty to możesz wiedzieć :?: a jeśli tak niestety to po co się bawisz :roll:kondrax napisał:bawię się niestety więcej lat w audio jak ty
dobrze wiedziałem że je kupiłeś tylko na próbę ale wściekłem się jak stwierdziłeś tam jest forum audiofilów a nasze to tylko budrzetowe konstrukcje :evil: (wystarczy zajrzeć w dział własne konstrukcje żeby zobaczyć że wcale nie są budżetowe)kondrax napisał:ale najlepiej wyrwać z kontekstu 2 słowa i się wymądrzać lub fotkę zobaczyć
już to dawno czytałem i sam zamierzam go usunąć bo również jestem posiadaczem TBFC/G i wiem jakie ma możliwości :razz:kondrax napisał:A jak byś trochę więcej oczytany i obiegany był to byś poczytał dlaczego wybrałem 27tbfc/g, harpia.pl daje tylko ten sam tylko bez ferrofluidu poszukaj sobie dla czego
bardzo ci dziękuje NAWZAJEMkondrax napisał:Życzę ci udanych konstrukcji.
mozesz cos krotko na ten temat napisac ?i jak usunac ferrofluid ?toma085 napisał:sam zamierzam go usunąć bo również jestem posiadaczem TBFC/G i wiem jakie ma możliwości
Z L18 RNX/p myślałem nad ER18 ale nie byłem jego pewien a alu już słyszałem w dwóch systemach i to było to czego szukałem.kondrax napisał:Z czym masz połączone 27TBFC/G ?
ups zapomniałem o tobie :dolphin123 napisał:jak usunac ferrofluid ?
nie mają nic z tych rzeczy TAF/G nie słyszałem ale TBFC/g jest miły dla ucha i delikatny a zarazem dostarcza niewiarygodnej ilości szczegułów nieosiągalnych dla kopułek tekstylnych w tak niskiej cenie.Poszukaj na AS jest porównywany ze SS i Usher-emdolphin123 napisał:czy TBFC/G lub TAF/G graja lagodnie czy raczej jak wiekszosc, maja charakterystyczne metalowe, dla niektorych ostre granie ?
mysle ze moderzy przeniosa nasza dyskusje do "seas kierunek wyboru" tez tu taki gdzie jestkondrax napisał:I trzeba wrócić do dyskusji sub za 500zł bo trochę odbiliśmy od tematu![]()
| jak macie zamiar kontynuowac ten offtopic to wywale te posty stad.... i zaloze nowy temat | |