Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czy przesada to nie wiemkluczykpl napisał:jam mam tego 27 w 49l@35hz no i gra to tak ze mi odpowiada masaz robi, ale dwa takie to juz chyba lekka przesada ? Jedzen zagra ci OK
Slyszale slyszalem... Hertz co bardzo dobry glosnik gra miekko i nisko w malej obudowie z dobrym impulsem... JL Audio hmm drogi dobry glosik gra bardzo dynamicznie w bardzo malych obudowach, nie wymaga kolosalnego wzmaka.... JBL i hmm tu moglbym sie rozpisac bo slysze codziennie JBL'a GT4 12" swietny glosnik za nieduaza kase (mniej niz 400zl) gra miekko i bardzo nisko i naprawde glosno, gra podobnie do ES300 Hertz'a lecz wymaga wiekszej obudowy... sugerowana przez producenta to okolo 60L BR...... jeszcze raz powiem bardzo dobry glosnik w tym przedziale cenowym, bardzo odpowiada mi jego charakter...JBLa, HERTZa, JL AUDIO
tak niebo a ziemia...ktos porownywal go do jakiegos stx
Mi rowniez odpowiada takie cos nawet nie mam najmnijszego zamiaru krytykowania tego...mi osobiscie bardziej odpowiada idea robienia suba niskobudzetowego bo tylko na taki mnie stac i jakos musze to przebolec
rozumiem to bardzo dobrze.... wierz mi ja tez nie wygralem w totka i zeby nazbierac na stereo ktore chce zbudowac musze sobie odmawiac wiele rzeczy...jasne tylko pierw miej te 1500zl