fragment napisał:
Tak jakbym słyszał bezczelnych sprzedawczyków-hurtowników tego chińskiego VK - Voice Kraft.
Gówno prawda to też prawda jak mawiał pewien teolog!!!!! Ten wzmacniacz to wielka kupa zniekształceniowa 30 watowa - stanowczo odradzam.
Kup wzmacniacz który jest pewny np. Irka - i serwis nie taki jak w przypadku śmieci.
Wywróżyłeś to z fusów?? a może byłeś zaspany?
Chyba mówisz o sobie!! Bo Ty się pewnie nie raz nasłuchałeś sprzedawców, którzy Ci wkręcili nie jeden złom, a teraz się buntujesz...
Gościu ja to testowałem i porównywałem. Nie obchodzi mnie co o tym sądzisz. Możesz kupować suby/panele za wielką kasę, co mnie to obchodzi.
Tylko proszę Cię, następnym razem nie wróż z fusów i nie oczerniaj
Ja tu chwale coś taniego a zarazem dobrego, 200zł i panel jest ok-ej, nie namawiam do paneli za 1kzł.
Znajdź mi
nowy panel z takimi osiągami za tą cenę - po sprzedaniu reszty tyle właśnie wynosi.
Kolega stanowczo odradza bo widział maksymalnie logo vk i na tym koniec :lol:
Ale widział też logo kiedyś super firm i jest w przekonaniu że to najlepsze i najbardziej opłacalne :roll:
Ja uważam tak jak większość - jest warty swojej ceny.
Podejrzewam, że nie wyróżnia się od paneli renomowanych firm. Jak już kiedyś mówiłem: wiele firm produkuje swe wyroby na jednej taśmie, tylko inne znaczki nakleja i daje wygórowane ceny. To nie wyssane z palca - wiem od doświadczonej osoby, która widziała na własne oczy.
O panelu Irka się nie wypowiadam, bo każdy wie co to za panel, zresztą dużo postów na ten temat, ale nie mieszajmy w to tego tematu.