a mnie zastanawia to dlaczego wczesniej je ladnie pakowali a teraz nie?!Niechlujne pakowanie głośników przez firmę stx, to po prostu brak szacunku dla klienta co rzadko się już w tych czasach zdarza.
trzeba to wyjasnic
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a mnie zastanawia to dlaczego wczesniej je ladnie pakowali a teraz nie?!Niechlujne pakowanie głośników przez firmę stx, to po prostu brak szacunku dla klienta co rzadko się już w tych czasach zdarza.
Dla mnie bedaA co będą już dostępne?
Z tej serii był chyba 17-200-8 SW
Jak wrócę do domuSpurek, a wrzuć jeszcze zdjęcia tak aby było widać magnes.
nie, to zupelnie inne glosniki i inne membranyZ tej serii był chyba 17-200-8 SW i brzmiał całkiem nisko
A ile miala stara wersja? A moze te fs jest ze starej wersji?a 2x2 ma 26Hz.
Cytat Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
1. Ten glosnik sie nie nadaje do kina
w tych 30 litrach moze sie sprawdzic
tylko raz go mialem w tak duzej obudowie
Cytat Zamieszczone przez marian Zobacz posta
Dlaczego?
Paweł pisał że gra nawet fajnie.
bo jest za szybki
Szybki czy muł? To oczywiste że szybki. Sub z założenia ma nisko schodzić, to jest jego priorytetem. A że ludzi nie stać na głośnik który nisko schodzi i przy tym jest szybki, bo nie ukrywajmy, takie głośniki kosztują, to się utarło że fajnie jest jak sub lekko muli. Otóż nie, nie fajnie.
Dokładnie. Szybki będzie schodził nisko i przeciągnie kiedy będzie musiał. A muł? muł będzie "mulił" cały czas. | ![]() |
To który glosnik wg ciebie bedzie lepiej się spisywal jako sub do kina?Osobiście preferuje szybki głośnik z jednego prostego założenia, oddaje najbardziej naturalnie efekty w ściezce dzwiękowej. Przecież jak jest efekt w filmie np. wybuch który się przeciaga i muli to i tak przez szybki głośnik tez zostanie w ten sposób odtworzony.
Który?czy alu seas?
Osobiście preferuje szybki głośnik z jednego prostego założenia, oddaje najbardziej naturalnie efekty w ściezce dzwiękowej. Przecież jak jest efekt w filmie np. wybuch który się przeciaga i muli to i tak przez szybki głośnik tez zostanie w ten sposób odtworzony.
No nie do konca bo bedzie brakowalo mu miecha...
W7?Ja znam tylko jeden sub ktory jest uniwersalny
Ale jego cena to chyba 3,5tys zl