W oryginale występował w takim zestawieniu:Nie odpowiedziałeś jaką moc ma wzmacniacz.
SUB B1.39
Type: 400W powered, bass reflex
Woofer: 10” long-throw
Frequency range: 26-100 Hz
HiPass: 100 Hz
LoPass: 50-100 Hz
Dimensions (WxHxD mm): 290x520x420 mm
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W oryginale występował w takim zestawieniu:Nie odpowiedziałeś jaką moc ma wzmacniacz.
Do końca nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat. Więc jeśli jest możliwość to proszę o Moderatora o przeniesienie.Panowie tak ogólnie to nie ten dział, nie wiedzę żeby tu było coś w trakcie budowy, a jedynie teoretyczne gdybanie
Próbujesz robić ze mnie durnia?
Tak ciężko przyznać się do błędu w wypowiedzi?
Z obudowy zamknietej nie bedziesz mial niskiego basu, a ten jest wymagany w kinie. Poza tym glosnik za 300zl do klozeta w kinie? Nie ma szans.
Nie zachowuj sie tak, zebym musial stracic do Ciebie resztki sympatii.
| Yhhh Marian, bedziesz niegrzeczny to dostaniesz muke na audioszole ;] | |
| |
lecz czy głośnik 8'' nie będzie zbyt mały?
na allegro jest jeszcze jeden uszkodzony LAB12: http://allegro.pl/glosnik-basowy-emi...733623643.html (Głośnik Basowy EMINENCE LAB12 - 12" 400W 6ohm)
Pogadaj na PW z PawłemS, Paweł ostatnio regenerował kilka sztuk z tego źródła, może się dogadacie. Za ok 300 PLN będziesz miał głośnik z ogromnym potencjałem. Ma niezłą efektywność, więc wzmacniacz 200W do użytku domowego powinien starczyć z zapasem. Wg. karty producenta można go aplikować w budkę od 22 litrów aż po 100 litrów, oczywiście z różnym zejściem, ale pole manewru masz ogromne.