• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Subwoofer na JBL 1200 GTi

Reakcji
13
Poszukuję głośnik do suba pod panel Irka SUB300 i na jednym z portali znalazłem na sprzedaż ten głośnik z tytułu wątku. Myślicie, że nada się do domowego suba? Czy panel da radę mu?
Sub byłby używany w muzyce jak i do oglądania filmów. Obecnie grałby w małym pomieszczeniu, aczkolwiek w przyszłości będzie to salon 25m.

to bardzo zacny glosnik i sprawdzi sie doskonale w domu
ale niestety w olbrzymiej obudowie :(
to stary grajek z pochodzenia estradowego. gra zupelnie inaczej niz wspolczesne suby

Chyba jak nie kupię go ( jest na olx za 220zł) to się nie dowiem czy mi pasuje. Do tej pory mam doświadczenie z samochodowym stx 8 cali i był spoko. Podejrzewam, że ten JBL to inne granie

to nie jest tak sztywny glosnik jak wspolczesne subwoofery "long stroke". dosc latwo sie go napedza ;)
do tego ma wysoka skutecznosc
smialo bierz! ;)

GTI 1500 były piętnastkami, ale kupić to z tego co widzę to nie tak łatwo

Do SUB300 odpadają głośniki 2ohmowe, prawda?

Ostatnia edycja:
Powrót