• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Subwoofer na stx GDN-30-300-4-AP

Reakcji
0
Witam wszystkich dostałem głosik od kumpla stx GDN-30-300-4-AP chciałbym wykorzystać go do do subwoofera do domu nie mam Pojęcia czy się nadaje do domu pokuj mam 25 m2 może ktoś robił już coś takiego sklonował bym sobie a i jaki wzmacniacz najlepiej używany .

na pewno Paweł_S miał ten głośnik. Rozmawialiśmy kiedyś o nim przez tel.
Musisz poczekać na jego opinię.

Tylko że do domu on nie bardzo się nadaje. Jest bardzo szybki, zróżnicowany ale jak na 30cm to kompletnie brakuje mu zejścia... W samochodzie nadrabial to przesunięciem powietrza, w domu tego nie uzyskasz. Jak nadal chcesz go użyć to rób budę taką samą jak do samochodu - 45-55 litrów

Pawel S., może jak nie miał zejścia a był szybki to lepiej 55-60L
na szybkości trochę straci a zyska na zejściu

lklukasz, zupelnie nie pamietam czemu tylko tyle dalem temu glosnikowi
nie potrafie teraz powiedziec co to moze dac
ten glosnik mialem kiedy kolega posiadal jeszcze golfa mk3
pozniej bylo mk4, mk5, a4, vectra, civic i jumper :mrgreen:

Pawel S., juz dluzszy czas ich nie ma. A jak pytalem ostatnio to powiedzieli, ze juz nie bede mieli.

czyli albo problemy z produkcja albo cos moze z prawami autorskimi od irka? trzeba by sie zapytac irka

Powrót