A transformator ma być jakiś specjalnie dobrany do tego głośnika - GDN-22-300-8-SW?Jeśli tak to jak go dobrać?
Edit: Jeśli 200zł to za mało to ile jeszcze uzbierać?
Edit: Jeśli 200zł to za mało to ile jeszcze uzbierać?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
moje zdanie wyżej się potwierdza...Umcik155 napisał:A transformator ma być jakiś specjalnie dobrany do tego głośnika - GDN-22-300-8-SW?Jeśli tak to jak go dobrać?
żeby się czegoś dowiedzieć to musisz zacząć czytać, uczyć się podstaw, potem składać!Umcik155 napisał:No raczej,żeby się dowiedzieć to musze coś złożyć,albo zapytać się kogoś...
a kto powiedział że to shit? I skąd wiesz co jest od czego lepsze skoro ani jednego ani drugiego nie miałeś w rękach?Umcik155 napisał:Nie chce mi sie kupować jakiegoś gotowego shitu,jeśli sam z Waszą pomocą moge złożyć leprzy
Do tego chcesz jeszcze podłączyć głośniki?? Zarówno proponowany TDA jak i panel z allegro odpadają.Umcik155 napisał:A jak bym już to złożył to jak mam podłączyć wrzystkie 5 satelitek?
nikt nie musi mówić, widać po Twoich wypowiedziach...Umcik155 napisał:Kto powiedział,że nie miałem?
do mnie jedzie jeden ale z tego co wiem to siedzi tam parka toshib, spore trafko wiec za te 120zł jest naprawdę okazjaKarol22m napisał:Tego wzmaka z allegro nie rozbierałem do tej pory i nie wiem jakie tam są części itd. może ktoś wie, bo dość sporo ogólnie mowiąc osob go kupiło
Jak nie masz na co kasy wydawać to opchnij te logitechy i kup wzmaka i zrób porządne kino no chyba że stereo...Umcik155 napisał:a ja nie mam na co kasy wydawać xD.
do tego może poskładać TDA1554Q- to nie przewyższy jego możliwości, chyba...bart210 napisał:Karol22m, czytasz co kolega wyżej napisał? On chce do tego panelu podłączyć satelitki, które nie posiadają własnego wzmacniacza. I jak to ma wg. Ciebie zrobić?
dobrze nie wypowiadam się już w Twoim temacie...Umcik155 napisał:csbiczek, wcale mi nie pomagasz...