• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Subwoofer Placka Peerless SLS10

Moja opinia co do tego głosnika jest w miarę podobna :
1. głęboki i "mięsisty bas" dla filmów oraz dla muzy typu hip-hop. W tym jest rewelacyjny.
2. szybki i wyższy bas w mocniejszym rock lub metal niestety gorzej. Tu brakuje tego typowego dla podwójnego centra na dwóch stopach; mocnego,wyższego uderzenia.
Tak czy inaczej zgadzam się oceną Placka, głośnik warty kupienia,zwłaszcza jeżeli koszta obniża zakup z holandii.

pozdrawiam
Ps. zdecydowanie głośnik potrzebuje mocy, mój mostek na STK 4231 już nie wydala.Myślę co mu dać dalej ??

Wycinak do drewna montowany w wiertarce, cos na wzór tego glazurniczego.

Jak dla mnie słabo, za wolny jest.
Tutaj jak na mnie lepiej wypadnie Scan Speak albo Hertz.

Placek, cos zdjecia uciekly, jak mozesz podaj nowe linki to zktualizuje;)

...bo to naprawde ladny sub ;)

Panowie odświeżyłem trochę wątek tzn idąc za Waszymi prośbami wrzuciłem je ponownie.
W chwili obecnej jestem w trakcie realizacji kolejnych monitorów którymi mam zamiar podzielić się już niebawem.
Będzie to konstrukcja na seasach w obudowie na kształt Gamuta Phi.
Fotka przedstawia etap wyklejania.
Pozdrawiam

1.jpg

Powrót