Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
o radio ma funkcję Direct Sub Drive w ustawieniach można zmienić opcję i włączyć tryb dla subwoofera (zmostkować?).
to jest wlasnie to!tylne kanaly zaczynaja grac tylko basemProponuję przeczytać instrukcję obsługi radia, w raiu napewno jest opcja HPF, dosyć prawdopodobne że i LPF też jest
tak ale tylne mogą grać jak dwa kanały (tak jak Ty miałeś podłączony głośnik dwucewkowy) oraz mogą być zmostkowane i zasilać 70w mocy max jedną cewkę. W obu przypadkach włączony LPFto jest wlasnie to!tylne kanaly zaczynaja grac tylko basem
masz całkowitą rację.sterowanie pozniej z radia jak osobnym zewnetrznym subem
nadal nie czytasz ze zrozumieniem! tam NIC SIE NIE MOSTKUJE! bo te scalaki juz sa zmostkowane!tak ale tylne mogą grać jak dwa kanały (tak jak Ty miałeś podłączony głośnik dwucewkowy) oraz mogą być zmostkowane i zasilać 70w mocy max jedną cewkę. W obu przypadkach włączony LPF
przy wylaczonym radiu przytrzymaj AUDIO. wejdzie w opcje i tam wyszukaszNie mogę znaleźć nic w instrukcji. Może mi ktoś powiedzieć jak to zrobić?
już rozumiem o co Ci chodzi.nadal nie czytasz ze zrozumieniem! tam NIC SIE NIE MOSTKUJE! bo te scalaki juz sa zmostkowane!
strona 11 w instrukcji w języku angielskim, Opcje dotyczące SUB.WNie mogę znaleźć nic w instrukcji.