Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to że mu gra to pojęcie względne... Zrobię jakiś wynalazek powiedzmy na jakimś naprawdę ciulowym alphardzie, wrzucę to na forum i powiem że gra, potem Ty też to zbudujesz i stwierdzisz że mi grało a Tobie nie... Rozumiesz w czym rzecz? Jeden będzie się zachwycał np gdnem22scx(nie mówię w tym momencie że zły, taki przykład tylko) a drugi powie że ma sobie go wsadzić w buty to przynajmniej wyższy będzie :wink:Karol1991 napisał:Nie wazne jak wazne ze mu gra a mi nie , jestem naprawde zdesperowany.
Po tej wypowiedzi widać czym koleś się zachwyca i jakie ma pojęcie... Dobra koniec offtopa... Czekamy na jakieś sugestie forumowiczów, może uda się coś z tym zrobićautor suba z elektrody napisał:Głośnik skacze niesamowicie, ale trochę mu brakuje tej "mocy muzycznej", przy silnych impulsach basu czasem słychać jak uderzy w granice wychylenia. Ale takie stuki słychać tylko na przesterowanym wzmacniaczu, bez przesterowywania nie słychać ich wcale. Głośnik robi straszne zamieszanie w całym domu Smile Niedługo wrzucę filmik z pracy membrany. A, no i zauważyłem, że po zatkaniu BR subwoofer jest znacznie słabszy, a jakość wcale się nie poprawia - najlepszy dowód prawidłowego wystrojenia Wink.
To głupi bass test w którym pojawiają się subakustyczne częstotliwości których żaden głośnik nie odtworzy poprawnie, no może poza http://www.youtube.com/watch?v=E7Bkrypxzs4Karol1991 napisał:na minucie 2:23 występuje problem membrana lata dosyć mocno a wydaje taki pusty dzwięk jak by takie prrrr...pusty dzwięk występuje też w innych sekundach utworu lecz tutaj jest to naj bardziej intensywne.Wiecie może o co chodzi?na filtr idzie sygnal z laptopa póżniej z filtru na wzmacniacz i pozniej głośnik.