Bo większość po prostu wie, a garstka jeszcze musi zgłębiać.jest garstka normalnych ludzi którzy chcieliby zgłębić trochę wiedzy. Niestety to nie te forum BYE![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bo większość po prostu wie, a garstka jeszcze musi zgłębiać.jest garstka normalnych ludzi którzy chcieliby zgłębić trochę wiedzy. Niestety to nie te forum BYE![]()
Rfck jeśli masz trochę pojęcia nie tak jak większość wypowiadających sie snujących domysły na temat reklamysuba itp prosze o kontakt na pw może ty mi pomożesz bo zarówno ten temat jak i to forum nadaje sie tylko dla zarozumiałych i przemądrzałych użytkowników którzy krytykując nic nie wnosząc nabijając posty nie potrafią odpowiedzieć na jedno jedyne pytanie jakie zadawałem wielokrotnie.
właśnie o te pytanie mi chodziło
Pytanie tylko co to za model głośników. Gdzie ich szukać i jak mogą sie nazywać ?
| Nie no co się dzieję z tym forum ostatnio wpadają jakcyś rozgoryczeniu ludzie i robią jakieś fochy... Pisałeś już że nie to forum i BYE więc po co dalej piszesz? Później następny wpada i wypisuje prowokujące hasełka.. | |
Pewnie jesteś w większości mistrzu | |
Jestem. I sam do tego doszedłem. Niczego nie przywłaszczyłem jak niektórzy. ...Ty już wiesz o kim mowa. | |
Głośnik to może byc trójkątny, kwadratowy albo w gwiazdkę ułożony.Dopiero teraz ktoś podał przykład owalnego głośnika właśnie o te pytanie mi chodziło . Czy można jeszcze jakieś przykłady ?
A co z magicznym filtrem Visatona? Nie za bardzo wiemy co w nim jest..Jesli fascynują Cię nietypowe rozwiazania i kształty w DIY, no to proszę - masz tu konstrukcje suba w sam raz dla Ciebie:
http://www.visaton.com/en/bauvorschl...gue/index.html
Wywalasz te telewizyjne szerokopsamowce i zostaje się subwoofer.
Tylko czy jesteś w stanie mi zagwarantować ze zagra on lepiej od sonosa ???
czy w Polsce w sklepach audio itp są dostępne, natomiast u mnie w Szwecji są
Wiec może tangbandy 5"x7" bo w sumie podobne co wy na to ?
Tylko czy jesteś w stanie mi zagwarantować ze zagra on lepiej od sonosa ???
Może do Visatona napisz z takim pytaniem, oni jako producent tych głosników moga udzielac różnych gwarancji.Fajny projekt visatonach. Tylko czy jesteś w stanie mi zagwarantować ze zagra on lepiej od sonosa ??? Nie bede sie wypowiadał znowu na temat jego brzmienia. Mam jednak nadzieje ze wypowie sie osoba która go słuchała. Nie wiem czy w Polsce w sklepach audio itp są dostępne, natomiast u mnie w Szwecji są.
Na wzmacniaczach sa takie gałki do regulacji głosności. To może być odpowiedż dlaczego było go słychać z drugiego końca hali sprzedażyale jak to możliwe ze słychać go hmm( od wejścia sklepu do niego jakieś 60m) i naprawdę dźwięk jest mega wyrazisty gdy podchodzę do niego nie ma żadnych zniekształceń
Masz tu inny jak lubisz owalne
A tu kolumny ktorymi się podniecają amerykanie we wszystkich gazetach o kinach domowych http://www.goldenear.com/products/triton-series