Subwooferek mial byc aktywny, niewielki, do pokoju ok 12m2, z wykopem glownie do muzyki, robiony dla kumpla pod jego gusta i preferencje
Jemu sie podoba wiec cel osiagniety!
Glosnik:
STX GDN-22-140-8-SCX
http://www.stx.pl/index.php/product/show/id/97
Budowa:
obudowa ok 25-28litrow (gdyz nie wiem ile zajmuje elektronika), tunel HP68x220.
z deskami ciekawa historia..
Mialo byc mdf 22front, reszta 16.. jednak bardzo fajni panowie ktorzy docinali mi deski ciekawym sposobem cieli sobie je jak chcieli i do tego roznych grubosci... pech chcial ze sam desek nie odbieralem i przez weekend bylo zamkniete wiec nie reklamowalem tylko wolalem zrobic bude przez weekend. front gora dol 22, boki 19, tyl 16 hehe tak zostalo
Wszystko ladnie wyszpachlowane, podfrezowane gdzie trzeba i wyszlifowane.
Wykonczenie to okleina tak jak chcial kumpel. Szkoda ze sloje nie sa wzdloz przedniej scianki, ale niestety nie dostalem takiego szerokiego kawalka aby starczylo na 3scianki(przod i boczne a miedzy nimi zaokraglenie).
Na razie odsluchu nic nie moge powiedziec na razie bo musze poczekac na elektronike od Irka
nazwa v2
oznacz 2subek ktory zostal oficjalnie na forum przedstawiony
jednak subwooferkow juz troche zrobilem..
Bardzo chce podziekowac Irkowi za pomiary i sprzecik.
Prosilbym o przeczytanie najpierw tego co napisalem, bo jest kilka wpadek niezaleznych ode mnie i po uwzglednieniu opisu o komentarze..
fotki:

charakterystyka od Irka:

Jemu sie podoba wiec cel osiagniety!
Glosnik:
STX GDN-22-140-8-SCX
http://www.stx.pl/index.php/product/show/id/97
Budowa:
obudowa ok 25-28litrow (gdyz nie wiem ile zajmuje elektronika), tunel HP68x220.
z deskami ciekawa historia..

Mialo byc mdf 22front, reszta 16.. jednak bardzo fajni panowie ktorzy docinali mi deski ciekawym sposobem cieli sobie je jak chcieli i do tego roznych grubosci... pech chcial ze sam desek nie odbieralem i przez weekend bylo zamkniete wiec nie reklamowalem tylko wolalem zrobic bude przez weekend. front gora dol 22, boki 19, tyl 16 hehe tak zostalo

Wszystko ladnie wyszpachlowane, podfrezowane gdzie trzeba i wyszlifowane.
Wykonczenie to okleina tak jak chcial kumpel. Szkoda ze sloje nie sa wzdloz przedniej scianki, ale niestety nie dostalem takiego szerokiego kawalka aby starczylo na 3scianki(przod i boczne a miedzy nimi zaokraglenie).
Na razie odsluchu nic nie moge powiedziec na razie bo musze poczekac na elektronike od Irka

nazwa v2

Bardzo chce podziekowac Irkowi za pomiary i sprzecik.
Prosilbym o przeczytanie najpierw tego co napisalem, bo jest kilka wpadek niezaleznych ode mnie i po uwzglednieniu opisu o komentarze..
fotki:

charakterystyka od Irka: