krytyki nigdy za wiele, jednak nie zgodzę się z Tobą
dj_zibi moja obudowa to napewno nie logitech. wzmocnienia oczywiście są w środku z drewnianych kątowników(nie ma ich na zdjęciach gdyż dałem je w pózniejszym czasie modów) dodatkowo kilka warstw taśmy dekarskiej którą wykleiłem środek usztywniły jeszcze ścianki i solidnie zwiększyły i tak ciężką już obudowę
---------- Post dodany o 18:08 ---------- Poprzedni post o 18:01 ----------
zbyszekco do umiejscowienia panela na tylnej ściance... to gdzie miałby on być? na przedniej? no chyba jaja sobie robisz

ale po co? co do manipulowania gałkami to ostatni raz kręciłem kilka miesięcy temu... wszelkich ustawień dokonuje sobie w amplitunerze onkyo także nie mam żadnej potrzeby cokolwiek kręcić, ustawiłem tylko faze, gaina, i odcięcie a resztę wedle upodobań ustawiam sobie pilotem od amplitunera... aha włączanie suba też dorobiłem zdalne
zresztą taki panel kiepsko wyglądałby na panelu czołowym, zresztą napewno dzieciaki zaczęłyby kręcić gałkami... a tak jest z tyłu i dzieci nawet nie wiedzą o jego istnieniu
---------- Post dodany o 18:14 ---------- Poprzedni post o 18:08 ----------
apropo modów kolejnej obudowy to miałem już kilka pomysłów jednak, jak zbiorę czas i chęci to napewno wykonam skrzynkę-przedewszystkim chciałbym dać większy tunel br i spróbować zwiększyć o kilka litrów obudowe... może na urlopie się zajme, obecnie składam komputer htpc w obudowie po dvd, także mam co robić
---------- Post dodany o 19:05 ---------- Poprzedni post o 18:14 ----------
oczywiście jeśli sklepie kolejną skrzynkę do TIWa to zrobie podwójną albo i potrójną ściankę przednią

, dam też wzmocnienia w środku aby co nie którzy byli zadowoleni z gry mojego suba