Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przecież ten parametr nie mówi nic impulsie. W ogóle nie powinien być brany pod uwagę.
Hehe...
Kolega ma nawet nie wygłuszone drzwi a wy mu najwyższego jl polecacie czy inne głośnik
Zacznij od poprawy podstaw u siebie a potem szukaj sprzętu na dalsza zabawę
Czytałem poradnik na elektrodzie odnośnie WinISD. Tam ten parametr został przetłumaczony jako "charakterystyka impulsowa", stąd myśl, że być może on ma coś wspólnego z impulsem... Skoro już wiem czego nie powinienem brać pod uwagę, może jakaś uwaga co jest istotne? Wytknięcie błędu nie pomogło mi znaleźć rozwiązania.
ja nie mam 10k, nawet pewnie 2k...Muszę w każdym poście przypominać jaki mam fundusz i na co go chcę przeznaczyć? Nie każdy ma 10 klocków na zachcianki pod poduszką... x.x
Przednie drzwi prawie na pewno wygłuszę, jak z resztą to się zobaczy. Najwyżej zrobię to w przyszłości. Priorytetem na razie jest subwoofer.
Znam takich co wrzucają "tube", gdzie z przodu są 13cm szerokopasmówki są radośni że łupiesluchanie samego suba mija sie z celem
Nie ma sensu twoja zabawa jak nie masz ogarniętych podstaw!Muszę w każdym poście przypominać jaki mam fundusz i na co go chcę przeznaczyć? Nie każdy ma 10 klocków na zachcianki pod poduszką... x.x
Przednie drzwi prawie na pewno wygłuszę, jak z resztą to się zobaczy. Najwyżej zrobię to w przyszłości. Priorytetem na razie jest subwoofer.
Masz racje, ale niektórych nie ma sensu wyprowadzać z błędu. Masz przykład swojego brata, ogarnałeś 3way a wystarczyło wypełnić bagażnik subamibo zdecydowana wiekszosc osob mysli ze bas jest TYLKO z suba!
zapominaja ze bas ma rozne i to dosc szerokie pasmo