Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ok, fajnie. ale skad mozesz wiedziec czy to dobrze gra skoro niemasz porownania?Jestem zainteresowany kupnem tego stxa S-140
Jest możliwość zwrotu do 10dni
Czyli jakby mi się nie spodobał to mogę oddać
można jak to się mówi 'prywatnie zamówić'Szymek_1992 napisał:A skąd taki ??
napewno lepiej od tamtego stxowegoSzymek_1992 napisał:Dobrze zagra ?
takero napisał:można jak to się mówi 'prywatnie zamówić'Szymek_1992 napisał:A skąd taki ??![]()
i właśnie dlatego takie stxy 8 calowe napędzane jednym tadkiem się sprzedają "bo fabryczne"...Szymek_1992 napisał:i jaka mam pewnosc jesli to diy ze to dobrze zagra ??
chcesz wiedzieć to pisz PW.Szymek_1992 napisał:gotowca diy czy uzywany?? ale od kogo ??
masz racje. duzo sie pozmienialo. podobna jakosc oferuje STX GDN SCXLUKASZ napisał:Kup w ciemno 20/80/2
tak. tylko ze wtedy sub wyjdzie minimum 400zl lub 550zl jezeli kupi gotowy panelmIKI napisał:w tej kasie lepiej brac intertechika MDS 08 i pozamiatane
mIKI napisał:LUKASZ, niestety GDN kosztuje minimum 120pln - a technologia z poprzedniej epoki.
w tej kasie lepiej brac intertechika MDS 08 i pozamiatane
LUKASZ, niepamietam o co chodzilo w tym konflikcie z STXem ale ja nic do nich niemam (tzn do firmy).LUKASZ napisał:Pawel S., ale to zawsze bedzie STX, tak jak dizel zawsze bedzie klekotał
| toma085, nie miejsce na takie tematy... i chyba niewiesz o czym piszesz | |