Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
proponuje zrobic albo subwoofery(calkiem niezle zagraja -jednego sprzedac)
lub dwie 3drozne kolumny i tego SW jako niskiego dac a ze to glosnik nie wysokich lotow to reszte przetwornikow rowniez polecam tej firmy sredni ETP 1300S + wysoki TW 402 calosc bedzie tania a i zagra jak na te cene przystalo czyli odpowiednio
sama konstrukcja jest rowniez bajecznie prosta ze wzgledu na to ze SW 807 nadaje sie tylko do zamknietej( mysle jakies 20-25L )
mialem suba w aucie na tym glosniku i gral naprawde bardzo przyjemnie( az sie zdziwilem )
SW 807 8ohm w domu może zagrać fajnie jak jest obudowa ok 17 litrów i jak głośnik jest skierowany ku ziemi oczywiście mówiąc fajnie nie mam na myśli rewelacyjnie ale ja tak spróbowałem to grało nawet ciekawie
a SW 807 4ohm z Qts 0.24 to nie wiem czy sie na coś nada ktoś mi pisał że w br bardziej czuć niż słychać
ten glosnik kiedys pomierzyl irek to jest najwiekszy badziew z alfreda!!!!
jak iedys go mialm w budzie 15 l z korekcja fakt glosnik duzo wytrzymuje ale i tak nie gral ewelacyjnie pozatym ma chyba 79 dB spl wiec mało!!!
naprawde sprzedaj je bo szkoda czasu budowac na tym woofer
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.