• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

SW nie chce stworzyc odpowiedniego Goal'a ( Create Goal)

• Autor wątku Autor wątku Rfck
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
1
Witam wszystkich,

Nie wiem co sie pokrzaczyło, nie mogę stworzyć goala do zwrotki, rzućcie okiem co jest nie tam, wychodzi mi taka skosna linia... ni emoge sobie poradzić o co tu biega?

asd1111.jpg

z gory dzieki za pomoc

Prosze sie nei sugerowac tym ze do wysokiego jest lowpass, to na probe highpass wychodzi linia pozioma rowna skali 0 dB...

[ Dodano: 2008-04-16, 19:52 ]
Nie mogłem juz edit...

Kolejny problem to po wprowadzeniu elementow zwrotki klikam calculate response i jest ok
Nastepnie zmieniam sobie parametry cewki czy konda klikam apply i nic zmian nie ma, calculate response rowniez. Mogę tylko raz dokonać zmiany , potem niezależnie co zrobię z elementami zwrotki nic się nie zmienia na wykresie co jest grane z tym SW ?

Rfck napisał:
Nastepnie zmieniam sobie parametry cewki czy konda klikam apply i nic zmian nie ma, calculate response rowniez. Mogę tylko raz dokonać zmiany , potem niezależnie co zrobię z elementami zwrotki nic się nie zmienia na wykresie co jest grane z tym SW ?
zmieniasz dane i OK - wtedy jest dobrze

Właśnie nie jest bo charka sie w ogole nie zmienia nawet wpisujac olbrzymie wartosci cewki czy konda, a goal dziala jak widać, nie rozumiem o co tu biega jakby program sie pokrzaczył...

Powrót