• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Święta, wolny czas, głupoty przychodzą do głowy... :D

Reakcji
0
Dawno niczego nowego nie robiłem, ale ostatnio wróciłem do czegoś czym bawiłem się już daawno temu, ciekawe kto zgadnie o czym mowa:
p1100445.jpg

Nie na temat...
Kino domowe :D

ARVka na centrala ARN do Suba :D i mini głośniki na poszczególne kanały :D

To przychodzi mi do głowy...

A jakie są nagrody ???

... 3way :) Nisko ARN, Średnio mikrusy, ARV na górę :D i to wszystko w Linii transmisyjnej :D

Jakieś kombo monofoniczne?

A tak w ogóle to gdzie można dostać te małe głośniczki?

Haa a ja chyba wiem :D

Niski i wysoki na środku a mikrusy po dwa na stronę jako prawy i lewy kanal :D

marian napisał:
Jakieś kombo monofoniczne?
Kiedyś zainspirowało mnie coś pt Stereolith i przez chyba 2 czy 3 lata od tamtego czasu co jakiś czas testowałem różne konfiguracje i nadszedł czas by zrobić coś co będzie też wyglądało ;)

marian napisał:
A tak w ogóle to gdzie można dostać te małe głośniczki?
Same głośniki ? Chyba nigdzie, ale można je wymontować z kolumn do tv :)

ploter napisał:
Niski i wysoki na środku a mikrusy po dwa na stronę jako prawy i lewy kanal :D
Prawie, ale niezupełnie, z przodu tylko wysoki, niski z tyłu, a po bokach po 2 maluchy. Całość z aktywnym napędem. To tak z grubsza.

Przód i tył LM jakiś, 3886 albo 3875 czy co tam znajdę u siebie, a na boki pewnie to samo albo tda2050. Głośność nie jest priorytetem.

Powrót