• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

swiety mikolaj

PAtrzcie patrzcie jakiś feminista :D. Od kiedy Mikolaj była kobietą? I to jeszcze skośnooką? :D

a ja od mikolaja chce zeby anka, goska, beata, blondi i jeszcze jedna zwrucila na mnie uwage :((((((((((((((((((((((((((((((((((

na mnie też nie zwracają uwagi(chyba) ale nie ma czasu na pierdoły trzeba ciąć metal i krzesać iskry kolejne wyzwania diy wzywają :P

hmm widocznie już taki los skromnychmaniakow Audio DIY ;)

A ja wiem że jak zabiore sie za DIY albo przynajmniej zaczne sobie planowac jakies projekty to nawet o panienkach przestaje myslec :]

a ja teraz rozmyslajac nad nowym subem i wykonczeniem podlogowek po nicach spac nie moge;| to nie jest dobrze;]

[ Dodano: 2005-12-07, 21:16 ]
a ja teraz rozmyslajac nad nowym subem i wykonczeniem podlogowek po nocach spac nie moge;| to nie jest dobrze;]

ja mam nowy projekt w glowie i zasypiam po dlugich rozmyslaniach i budze sie z nim przed oczami ;]

ja tam jak mam cos robic zwiazanego z audio to tez spac nie moge ;]

aryan wspułczuje, ale czemu nieszczesliwie. Zabajeruj panienke, albo prosto z mostu walnij co czujesz jesli ją to nie obchodzi to gra nie warta świeczki (ale ze mnie fizjolog radze ale pewnie bym sam tak nie zrobił za wstydliwy jestem ;) )

[odnosnie reszty wypowiedzi]
A ja myslałem że tylko ja tak mam i ze jakiś chory jestem, już nawet rodzice na mnie krzywo patrzą jak zobacza że znowu cos kombinuje :D

ŁukaszN, bez kitu... ale ciesze sie ze jedank nie jestem sam. i sa tak samo wykreceni na swiecie;p

<lol>Ja disiaj dostałem paczke zgłosnikami a tata na to: A po Co ci wlasciwie te głośniki? Nie starcza Ci te co masz?:P

heheheh Jak bym słyszał swoich rodziców :]. Moi rodzice zazwyczaj mówią: Nie masz co z pieniędzmi robić :)

dlatego ja juz wysylam do znajomych bo mam dosyc tlumaczenia sie po co mi to po co mi tamto:D

slowa mojej mamy:
-posprzataj te glosniki
-nie masz na co pieniedzy wydawac
-zacznij robic cos normalnego a nie jak gowniaz "glosniczki" budujesz ciagle
-wylecisz do piwnicy razem z tymi wszystkimi glosnikami

ITP ITD dlugo by jeszcze wymieniac

Powrót