Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wisnia napisał:slowa mojej mamy:
-posprzataj te glosniki
-nie masz na co pieniedzy wydawac
-zacznij robic cos normalnego a nie jak gowniaz "glosniczki" budujesz ciagle
-wylecisz do piwnicy razem z tymi wszystkimi glosnikami
ITP ITD dlugo by jeszcze wymieniac
Aha i jeszcze jedno osoba bez hobby nie jest w stanie zrozumieć hobbysty. My jako hobyści łatwiej zrozumiemy np kolekcjonera pojazdów pancernych, albo motyli nieprawdaż?
No w takim przypadku kobieta moze miec słuszne obawy, jak ja zajmuje sie hobby (wiecie jakim ) to zapominam o całym świecievendaval napisał:Obawę że hobby będzie wyżej niż ona.
wektor napisał:vendaval,
Aha i jeszcze jedno osoba bez hobby nie jest w stanie zrozumieć hobbysty. My jako hobyści łatwiej zrozumiemy np kolekcjonera pojazdów pancernych, albo motyli nieprawdaż?
pojazdy pancerne? motyle? ....przeciez to nawet nie gra!!!![]()
heheh to byl smieszne udalo ci sie;] najgorsze jest to ze moja kobieta nie rozumie tego co to dla mnie znaczy... i jak mowi mi... 'wolisz robic te swoje kolumienki nic cos tam ze mna (np isc na zakupy;/)' dupa. pasja jest fajna. majac 100zl wole kupic np frezarke niz isc i przepic a i na takie sprzety stary mi doklada;p (na glosnixy juz nie tak chetnie;p)pojazdy pancerne? motyle? ....przeciez to nawet nie gra!!!![]()
ja tam bronxy lubiewole kupic np frezarke niz isc i przepic