Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
U mnie strat troszke jest okolo 100 zarowek b o impreza byla na orodku wypoczynkowym chwilowo nieczynnym, 2 kolumienki na Alphardach HW1000, kilka kloszy od zyrandoli, gasnica proszkowa 5 kg, szyba w oknie , kilka swietlowek.
Mamy wieksze straty niz ta cala impreza byla warta , ale ogolnie bylo zajebiscie.
Hehe.. a na imprezie co ja byłem to kolesiówa na wzmaku tańczya hehe... dobrze że nie na moim... mój był podłączony a tamten stał gdzieś w końcie odwrócony tyłem i miał z tyłu radiatory i ona myślała że to jakiś grzejnik i na nim tańczyłą buhehehe.... to było mocneeee
Mój stroboskop na dwóch ruskich palnikach troszke sie przegrzał po 5 godzinach pracy z maksymalną częstotliwością... Zaczelo cos sie palić.. Nie pomoglo nawet chlodzenie wentylatorem Ale na szczęscie zrąbał sie pod koniec.. Z resztą to moja konstrukcja wiec łatwo bedzie naprawić. :] Heh, błyskało tak mocno że najpierw ludzie odpadali a dopiero potem strob :] Pozatym nic sie nie spalilo.. do wzmaka przezornie dorobiłem chłodzenie
bylem na iprezie zamknietej wiec nie musialem brac sprzetu z soba ale wykatowalem go przed wyjsciem z domu
po 10 min oporu tak nagrzal sie radiator ze z 5cm bilo od niego cieplo ...chyba jakis wiatrak zamontuje bo mam dziwne przeczuczie ze sie ugotuje...
ja dopiero teraz doszlem do siebie ale strat zadnych nie bylo jedynie chyba tylko taka ze od 12 w nocy juz kompletnie nic nie pamietam na ogol bardzo zadnko pije ale to mnie tylko umocnilo w tym zeby nie pic wogole
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.